Overweegt u om zonnepanelen op uw dak te laten installeren? Dat is een zeer verstandige keuze, zowel financieel als voor het milieu. In het verleden was het mogelijk om hiervoor subsidie te krijgen van de overheid. Helaas is dit een paar jaar geleden wegbezuinigd, met uitzondering van een paar gemeentes.

Daarom zult u de zonnepanelen meestal zelf moeten betalen. Sommige mensen kiezen er daarom voor om te sparen voor zonnepanelen. Als dit niet lukt, kan zonnepanelen financieren een goede oplossing zijn voor u. We leggen graag uit hoe dit in zijn werk gaat.

zonnepanelen financieren

Zonnepanelen financieren

Het meest verstandige is om zonnepanelen te financieren met een persoonlijke lening. Hierbij leent u het totale aankoopbedrag in één keer en betaalt u vervolgens maandelijks rente en aflossing aan de kredietverstrekker. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zonnepanelen te kopen op afbetaling, maar hiervoor betaalt u veel meer rente als bij een persoonlijke lening. Het rentepercentage kan oplopen tot 14%. In tegenstelling tot bij een persoonlijke lening is het hierbij vaak niet toegestaan om tussentijds af te lossen. Dit heeft tot gevolg dat u soms de aanschafwaarde van de zonnepanelen alleen al heeft terugbetaald aan rente.

Via Leningvisie.nl kunt u zonnepanelen financieren vanaf 4,3% rente. Door samen te werken met gespecialiseerde kredietverstrekkers kunnen wij een lagere rente aanbieden dan uw eigen bank. Daarnaast kunt u bij ons altijd tussentijds aflossen op uw persoonlijke lening. U betaalt geen extra kosten voor onze dienstverlening. Wij ontvangen namelijk doorlopende provisie van de kredietverstrekker voor ons werk. Ons advies & service is dus altijd gratis voor u.

Heeft u al een bestaande lening lopen? Behalve voor het aanvragen van een nieuwe lening, kunt u bij ons ook terecht voor een bestaande lening oversluiten. Daarom kunnen wij er altijd voor zorgen dat u bespaart op uw maandlasten.

Waarom uw zonnepanelen financieren via Leningvisie.nl?

Geen extra kosten voor onze dienstverlening.
Gratis en vrijblijvend advies.
Offerte binnen één werkdag.
Altijd bereikbaar bij vragen, klachten of problemen.
Uw zonnepanelen financieren vanaf 4,3% rente

Direct beginnen met het financieren van uw zonnepanelen?