Leningen vergelijken is niet alleen verstandig wanneer u een nieuwe lening afsluit. Ook wanneer u uw openstaande lening of meerdere leningen wilt oversluiten is het verstandig om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. De rente verschilt per aanbieder, waardoor u door oversluiten al gauw geld kunt gaan besparen. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw huidige lening(en). Naast de overduidelijke overweging van rentepercentages moet u de overige voorwaarden ook niet vergeten. U kunt hierbij denken aan de looptijd van de lening en de regeling als u niet op tijd kunt terugbetalen.

Lening oversluiten aanbieders vergelijken

Als u erover nadenkt om uw lening(en) over te laten sluiten is het van belang dat u een goed beeld heeft van de kosten die u nu maakt voor uw lening(en). Doordat u deze kosten inzichtelijk heeft gemaakt voor u zelf, kunt u makkelijker andere aanbieders vergelijken en een betere beslissing maken. Houdt er dan ook rekening mee dat u vaak een boete moet betalen als u uw lening(en) vroegtijdig aflost. Als u ook deze kosten meetrekt in uw overweging, dan weet u zeker of u voordeliger uit bent door uw lening(en) over te laten sluiten of dat u al de voordeligere situatie heeft.

Uw lening kosten inzichtelijk maken?

Doordat uw kosten overzichtelijk worden gemaakt is het vergelijken van uw huidige situatie met een mogelijk nieuwe financiële situatie iets gemakkelijker. Ookal zit dit proces alsnog complex in elkaar. Het is dan ook ten zeerste aan te raden om het advies van een expert in te schakelen. Leningvisie.nl kan u helpen met het vergelijken van verschillende aanbieders en kan u een advies op maat geven.

Leningen vergelijken

Voor een globale inschatting kunt u de online besparingscheck doen. Maar u kunt ook een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Zo krijgt u een advies op maat. U heeft ook de mogelijkheid tot een persoonlijk gesprek. U kunt dan telefonisch contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen.