Steeds meer mensen stappen over van bank. Bijvoorbeeld met hun spaar- en betaalrekening, maar ook steeds meer met een lening. Daar zijn allerlei redenen voor. Bijvoorbeeld omdat u niet tevreden met de dienstverlening van uw huidige bank, omdat u niet tevreden bent met het bonusbeleid, maar vaak ook omdat u bij een andere bank voordeliger uit bent! Wilt u overstappen van bank met lening? Dan kunt u met al uw vragen bij Leningvisie terecht. Tevens kunnen wij een persoonlijk advies voor u samenstellen en helpen met praktische zaken die bij het overstappen van bank komen kijken!

Overstappen van bank met lening?

Overstappen van bank: kan dat zomaar?

Dat kan. Het maakt daarbij niet uit of u uw DSB lening wilt oversluiten of juist een ING lening wilt oversluiten – bij welke bank u ook zit, de mogelijkheid is er. Maar het kan nooit zomaar. Wilt u een persoonlijke lening oversluiten, waarmee u de lening in feite in één keer aflost, dan kan daar een boete aan hangen. In het geval van bijvoorbeeld een hypotheek kan dat u zomaar eens flink wat geld kosten. U betaalt namelijk niet alleen een boete, maar ook kunnen er kosten voor een notaris en het afsluiten van een nieuwe hypotheek worden berekend. Het is daarom zeer aan te raden om een financieel expert in de arm te nemen die uw financiële situatie kan onderzoeken en u kan vertellen of het overstappen van bank gaat lonen: weegt de besparing van de nieuwe hypotheek (of andere lening) wel op tegen de kosten die u daarvoor moet maken? En dan volgt nog een belangrijke vraag: vormen de nieuwe regels omtrent hypotheken wellicht nog een drempel voor het overstappen van bank? De laatste jaren zijn deze extra aangescherpt. Het zou dus zomaar kunnen zijn dat u niet terecht kunt bij de bank van uw keuze.

Kies daarom voor een expert!

Zomaar ‘even’ overstappen van bank is daarom wellicht minder makkelijk dan u denkt. Het is om bovengenoemde reden wel slim om een expert zoals Leningvisie in te schakelen. In het oerwoud van aanbieders maken wij uw financiën weer overzichtelijk en helder. Onze ervaren en erkende krediet- en hypotheekadviseurs staan altijd voor u klaar om u geheel vrijblijvend advies te verlenen. Een advies dat niet alleen geheel op uw persoonlijke situatie is afgestemd, maar een advies dat uit meer bestaat dan simpelweg het aanwijzen van de aanbieder met de laagste rente. We houden namelijk ook rekening met belangrijke voorwaarden en looptijden. U ontvangt van ons dus altijd een advies waar u ook in de toekomst iets aan heeft! Uw maandlasten zullen gegarandeerd omlaag gaan: voortaan houdt u geld over voor de leuke dingen in het leven!

Bent u al benieuwd geworden wat u kunt besparen? Maak vooral eens gebruik van onze gratis online bespaartool. Heeft u al een beter beeld en bent u nog steeds enthousiast? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u. Met wat persoonlijke gegevens zoals uw inkomen, uw woonsituatie en bruto hypotheeklasten kunnen wij namelijk een gedetailleerd advies op maat maken. Vanzelfsprekend wordt er discreet met uw persoonlijke gegevens omgesprongen.

Wat kunnen wij voor u doen?

U heeft een offerte aangevraagd omdat u wil overstappen van bank met lening. Of het nu een hypotheek of andere persoonlijke lening betreft – wij voorzien u graag van advies. Of u nu uw lening wilt oversluiten van de Rabobank of uw lening wilt oversluiten van de ABN AMRO – of zelfs allebei – onze specialisten weten er wel raad mee! Zij gaan aan de slag en vergelijken voor uw situatie alle grote aanbieders, waaronder Nationale Nederlanden, De Nederlandse Voorschotbank, DEFAM (100% dochteronderneming van ABN-AMRO), Alfam, InterBank,Ribank en Sygma Finance.

Vraagt u bij ons een offerte aan, dan sturen wij u binnen één werkdag een voorstel. Dit voorstel is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

Let nog wel even op. Er zijn helaas twee gevallen waarbij we u niet kunnen helpen. Namelijk:

  • Indien u een achterstandsregistratie heeft bij het BKR in Tiel.
  • Indien u alleen een bijstandsuitkering, werkeloosheidsuitkering ontvangt of zelfstandig ondernemer/ZZP-er bent korter dan 3 jaar.

Is bovenstaande allemaal in orde en besluit u om met ons in zee te gaan? Fantastisch, dan kunnen wij u met raad en daad terzijde staan. U profiteert vanaf nu niet alleen van het beste advies, maar ook helpen we u bij de praktische zaken omtrent het overstappen van bank met uw lening. Deze gratis oversluitservice van Leningvisie brengt geen extra kosten met zich mee en is dus geheel gratis. Kortom: u betaalt geen afsluitkosten, geen advieskosten en ook geen eventuele annuleringskosten. Wel zo duidelijk!

Maar liefst 100% van onze klanten raadt Leningvisie aan!

Graag verwelkomen we ook u als klant en helpen we u bij het overstappen van bank met uw lening. We kunnen ons echter voorstellen dat u benieuwd bent naar onze service. En ook weten we heel goed dat het woord van andere klanten 100 keer meer waard is dan onze eigen woorden. Leningvisie is dan ook trots dat maar liefst 100% van onze klanten onze diensten aanraadt. Bovendien worden onze services gemiddeld met een 9.1 beoordeeld!,/p>

Een greep uit de reacties van onze klanten:

  • “De medewerkers van Leningvisie reageren zeer snel op mail en telefoon verkeer. Daarbij zijn ze zeer behulpzaam: ik wilde mijn lening oversluiten naar de ING en op al mijn vragen kreeg ik zo uitgebreid mogelijk antwoord!”
  • “Leningvisie is goed bereikbaar. Zij staan voor zorg voor de cliënt. Als klant heb ik dus een zeer goede ervaring met deze partij. Het advies is goed en je wordt op een vriendelijke manier behandeld. Tegenwoordig is dat zeldzaam!”
  • “Wij zijn super goed geholpen door Leningvisie. Eindelijk financiële rust. We zijn er nog niet helemaal. Maar dankzij de hulp van Leningvisie zijn we wel een heel eind op de goede weg. Super bedankt!”

Nieuwsgierig naar de overige reacties? U leest hier meer!

Neem contact met ons op!

Heeft u zelf nog vragen die u graag beantwoord zou willen zien? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons van maandag tot en met donderdag van 09.30 tot 21.30 uur of op vrijdag van 09.30 tot 17.30 uur.  We zijn bereikbaar via het telefoonnummer 040 – 212 1100 of voeg ons toe op WhatsApp: 06 – 214 118 10. E-mailen kan natuurlijk ook: info@leningvisie.nl.

Meer interessante pagina’s: Leningen samenvoegen – Bestaande lening oversluiten – Goedekope lening oversluiten – Dure lening oversluiten – Doorlopend krediet oversluiten naar persoonlijke lening – Lening overzetten – Overstappen van bank met lening