Leningen. Veel van ons krijgen ermee te maken. Denk bijvoorbeeld aan een aanschaf zoals een auto, boot of motor waar in één keer een grote som geld op tafel moet worden gelegd. En wat dacht u van onverwachte kosten? Bijvoorbeeld in het vervelende geval dat u een operatie moet ondergaan die noodzakelijk is voor uw gezondheid, maar helaas niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed. Kortom: er zijn allerlei redenen om een lening af te sluiten. Daarnaast kunt u ook nog eens te maken met verschillende soorten leningen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: een doorlopend krediet, een persoonlijke lening, roodstand, flitskrediet, huurkoop, postorderbedrijf, thuiswinkelorganisaties, klantenkaarten, CreditCards, leasen, lenen met onderpand en hypotheken. Sluit u verschillende leningen af bij verschillende aanbieders, dan is het overzicht al snel verloren. We weten allemaal: lenen kost altijd geld – maar de ene lening kost nu eenmaal meer dan de andere. Hoe houdt u met al deze verschillende data in de gaten dat u het voordeligst uit bent? Zit u goed of kunt u beter leningen oversluiten? En hoe moet dat dan? Allemaal vragen waarop de financieel experts van Leningvisie u graag een antwoord geven!

Leningen oversluiten?

Leningen oversluiten: kan dat zomaar?

Voor u ging lenen heeft u waarschijnlijk verschillende offertes aangevraagd en verschillende aanbieders met elkaar vergeleken. Echter heeft u mogelijk leningen afgesloten met een variabele rente. Dat betekent dat de rente gedurende de lening aangepast kan worden. Kortom: mogelijk is uw lening helemaal niet meer zo voordelig als u denkt. Bovendien geldt vaak: heeft u meerdere leningen dan is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Gelukkig kan iedere leenvorm – van doorlopend krediet tot roodstand op uw betaalrekening – worden overgesloten. Dat betekent: overgezet naar een andere geldverstrekker. Wij verzekeren u: het kan altijd goedkoper! Mogelijk kunt u dus tientallen euro’s per jaar besparen. Voor u nu zelf enthousiast aan de slag gaat, een kleine waarschuwing: een persoonlijke lening is niet altijd boetevrij af te lossen! Krediet- en lening verstrekkers brengen vaak kosten in rekening voor vervroegd aflossen of voor het oversluiten. Is het dan nog wel aantrekkelijk om uw leningen over te sluiten? En naar welke aanbieder dan? En kiest u voor verschillende geldverstrekkers of brengt u uw leningen bij één en dezelfde maatschappij onder? Zo zijn er nog meer aspecten waar u rekening mee dient te houden. Lastig wanneer u geen financieel expert bent! Gelukkig is er Leningvisie om u in dat geval te helpen!

Hoe gaat Leningvisie te werk?

Stel: u ziet de mogelijke voordelen van het oversluiten van uw lening(en). U begrijpt ook hoe lastig dat is. U besluit daarom om een partner in de arm te nemen. Een partner zoals Leningvisie. Allereerst doet u onze gratis besparingscheck. Hier komt een interessante besparing uit. Graag wilt u meer weten en u besluit een offerte aan te vragen bij Leningvisie. Hoe gaan we dan te werk? Uiteraard hebben we eerst een aantal gegevens nodig, waaronder uw soort inkomen, uw woonsituatie, informatie over uw hypotheeklasten en uw burgerlijke staat. Laten we voorop stellen: onze ervaren en erkende krediet- en hypotheekadviseurs weten als geen ander dat het afsluiten of het oversluiten van een financiering een serieuze en persoonlijk zaak is. We zullen dus absoluut discreet omspringen met de door u verstrekte informatie. Geen zorgen daarover! Alle voor- en nadelen worden vervolgens nauwkeurig op een rijtje gezet en zijn uiteraard compleet afgestemd op uw persoonlijke situatie. Eén werkdag na aanvraag van uw offerte komen wij met een voorstel. Onze keuzes zijn zorgvuldig afgewogen en verschillende aanbieders zijn daarbij met elkaar vergeleken. Denk daarbij aan aanbieders zoals Nationale Nederlanden, De Nederlandse Voorschotbank, DEFAM (100% dochteronderneming van ABN-AMRO), Alfam, InterBank, Ribank en Sygma Finance. Uiteraard beslist u zelf wat u met deze informatie doet. Laat u het oversluiten van uw leningen aan Leningvisie over of heeft u toch nog bedenktijd nodig? Het aanvragen van een offerte is altijd geheel vrijblijvend!

Over Leningvisie

Er zijn verschillende partijen die claimen de beste service te lenen. Er zijn vele bedrijven die uw leningen kunnen oversluiten. U kunt zich daarom afvragen: waarom kiezen voor Leningvisie? Een terechte vraag, die we graag beantwoorden – maar nog liever door onze klanten zelf laten beantwoorden. Meer dan 100 tevreden klanten hebben inmiddels laten weten dat zij vinden dat Leningvisie een gemiddelde 9.1 verdient voor haar service. Maar liefst 100% van onze klanten beveelt ons aan:

“Een goed advies, zonder loze beloftes.”

“Zij hebben dat gerealiseerd wat geen ander voor mij voor elkaar kreeg!”

Lees hier alle beoordelingen. Die tevredenheid realiseren we ook graag voor u! Samen maken we uw financiën weer overzichtelijk en helder. Kies nu voor Leningvisie:

  • Geen verborgen kosten.
  • Gratis oversluitservice. Dat betekent concreet: geen afsluitkosten, geen advieskosten en ook geen annuleringskosten!
  • Onze adviseurs zorgen altijd voor de laatste rente!
  • Snel antwoord op uw vragen: altijd binnen 1 werkdag antwoord of een voorstel.
  • Altijd helder en eerlijk advies!

Kom ik in aanmerking voor de diensten van Leningvisie?

Kunt u straks de lasten dragen van een eventuele lening? Belangrijk voor ons, maar absoluut ook voor u! Daarom onderzoeken we eerst grondig of de lasten niet te hoog zullen uitvallen en of u dus in aanmerking komt voor de diensten van Leningvisie. Ook een kredietverstrekker zal altijd toetsen of u in aanmerking komt voor een nieuwe lening. Aan de hand van uw inkomsten en lasten wordt een inschatting gemaakt. Daarbij wordt er ook gekeken naar het betalingsverleden van uw huidige kredieten (lees hier meer over het Bureau Krediet Registratie). Neem bij vragen gerust contact met ons op. Maakt u zich echter geen zorgen: indien u alleen uw huidige leningen wilt oversluiten – en geen extra bedrag wilt lenen – dan wordt uw lening naar alle waarschijnlijkheid geaccepteerd! Vraag vandaag nog een offerte bij Leningvisie aan, dan zoeken wij een en ander in detail voor u uit. Dat kost u helemaal niks en u zit nergens aan vast!

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en heeft u interesse in het laten oversluiten van uw leningen door de experts van Leningvisie? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Doe alvast een besparingscheck op onze website of neem bij vragen contact op via het telefoonnummer 040 – 212 1111 (ma. t/m do. van 9:30-21:30, vrij. van 9:30-17:00) of stuur een e-mail naar info@leningvisie.nl. Meteen een offerte aanvragen kan natuurlijk ook. Graag tot ziens!

Meer interessante pagina’s: Leningen samenvoegen Bestaande lening oversluiten Goedekope lening oversluiten Dure lening oversluiten Doorlopend krediet oversluiten naar persoonlijke lening Overstappen van bank met lening Lening overzetten Overstappen van bank met leningLening oversluiten