U wilt uw lening overzetten? Het is heel goed mogelijk dat u vroeg of laat een keer tot de conclusie komt dat u niet tevreden bent over uw huidige kredietverstrekker. Veel mensen besluiten uit gemak om bij het aangaan van leningen te kiezen voor hun huidige bank. Dat blijkt helaas niet altijd de beste keuze te zijn. Of het nu gaat om een hypothecaire lening, een persoonlijke lening of een doorlopend krediet: Leningvisie kan u adviseren en tevens helpen bij de praktische zaken die komen kijken bij het oversluiten. We vinden gegarandeerd de laagste rente en zorgen er samen met u voor dat u voortaan geniet van lagere maandlasten: zo houdt u voortaan geld over voor leukere dingen! Benieuwd wat u kunt besparen? Lees dan vooral even verder!

Bestaande lening oversluiten?

Overzetten lening: wat komt er bij kijken?

Als u over gaat tot het overzetten van uw lening, dan zijn er een aantal belangrijke factoren waar u rekening mee dient te houden. Wat dat precies is, dat hangt af van het soort lening dat u bent aangegaan. We zetten het even voor u op een rijtje:

  • Hypothecaire lening: het overzetten van een hypotheek is ingewikkelder dan u denkt. Het kan u tevens een behoorlijke som geld kosten. Niet alleen omdat er vaak een boete hangt aan het vervroegd aflossen, maar ook omdat u bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek mogelijk te maken krijgt met notaris- en afsluitkosten. Bovendien moet u rekening houden met aangescherpte regels waardoor het moeilijker is om een nieuwe hypotheek af te sluiten. Leningvisie zoekt graag uit wat voor u de mogelijkheden zijn en of de kosten tegen de baten van een lagere hypotheekrente opwegen.
  • Persoonlijke lening: een persoonlijke lening wordt gewoonlijk voor een langere tijd afgesloten. U spreekt voor de gehele looptijd een vaste rente af. Gedurende de looptijd kan het echter zo zijn dat gemiddelde rentetarieven van leningen bij andere aanbieders omhoog of juist omlaag gaan. In het laatste geval kan het oversluiten van de lening(en) voordelig zijn. Net als bij het oversluiten van een hypotheek moet u er echter rekening mee houden dat u mogelijk te maken krijgt met een boete voor vervroegd aflossen. Leningvisie neemt het een en ander voor u in overweging en vergelijkt rentepercentages bij verschillende grote aanbieders. Een lening oversluiten voor de laagste rente is echter niet zaligmakend: er dient ook rekening te worden gehouden met looptijden, voorwaarden en andere belangrijke factoren.
  • Doorlopende krediet: omdat de looptijd en het rentepercentage van een doorlopend krediet variabel zijn, hoeft u geen kosten te betalen voor het oversluiten van een doorlopend krediet. Lagere maandlasten is dan ook de meest genoemde reden bij oversluiten. Houd er bij het oversluiten rekening mee dat ook het rentepercentage van het nieuwe krediet naar verloop weer kan stijgen. Alhoewel niet altijd onder de noemer ‘doorlopend’ krediet geschaard, geldt bovenstaande informatie ook wanneer u een Credit Card wilt oversluiten.

Lening oversluiten? Wij berekenen uw voordeel!

Heeft u interesse om een van bovenstaande leenvormen over te laten sluiten? Wij helpen u graag! Indien u benieuwd bent wat u kunt besparen dankzij onze hulp kunt u alvast eens gebruik maken van onze gratis besparingstool! U kunt natuurlijk ook meteen een offerte aanvragen wanneer u uw lening wilt oversluiten. Wij berekenen voor uw situatie nauwkeurig de voordelen. Onze offerte is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Bovendien ontvangt u van ons altijd binnen één werkdag een advies op maat. Een advies waar u ook iets in de toekomst mee kunt!

Dit gaan we voor u doen:

Kiest u voor de service van Leningvisie, dan beloven wij u:

  • Binnen één werkdag een persoonlijk advies, afgestemd op uw financiële situatie.
  • Wij vinden gegarandeerd het laagste rentepercentage, maar wij houden ook rekening met looptijden, voorwaarden en andere factoren.
  • Daartoe vergelijken we alle grote aanbieders, waaronder Nationale Nederlanden, De Nederlandse Voorschotbank, DEFAM (100% dochteronderneming van ABN-AMRO), Alfam, InterBank, Ribank en Sygma Finance.
  • Als klant profiteert u bovendien van onze gratis oversluitservice. Oversluiten zonder zorgen dus, want u betaalt geen afsluitkosten, geen advieskosten en geen eventuele annuleringskosten.
  • En tot slot beloven wij u de allerbeste service. Niet voor niets raadt 100% van onze klanten ons aan. Bovendien worden we gemiddeld met een 9.1 beoordeeld voor onze service! En daar zijn we best trots op.

Wij maken graag kennis met u!

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met de vriendelijke medewerkers van Leningvisie! Wij beantwoorden ook graag al uw vragen en eventuele opmerkingen. We zijn 24/7 bereikbaar via e-mail: info@leningvisie.nl en op werkdagen kunt u bellen naar 040 – 212 1111 (ma. t/m do. van 9:30-21:30u, vrij. van 9:30-17:30u). U kunt ons ook toevoegen op WhatsApp: 06 – 214 11 810. Wie weet geniet u binnenkort al van de allerlaagste maandlasten!

Meer interessante pagina’s: Leningen samenvoegen – Bestaande lening oversluiten – Goedekope lening oversluiten – Dure lening oversluiten – Doorlopend krediet oversluiten naar persoonlijke lening – Overstappen van bank met lening – Overstappen van bank met lening