Heeft u op dit moment een persoonlijke lening of doorlopend krediet lopen bij uw bank? Dan bestaat er een grote kans dat u teveel rente hiervoor betaald. Uw huidige lening oversluiten kan daarom een verstandige keuze zijn. U kunt hierdoor veel geld besparen op uw maandlasten of sneller uw krediet aflossen.

Leningvisie.nl kan ervoor zorgen dat u uw huidige lening kunt oversluiten zonder extra kosten. Als onafhankelijke dienstverlener zijn wij namelijk niet gebonden aan een bepaalde kredietverstrekker. Hierdoor kunnen wij vaak zorgen voor een lagere rente op uw krediet. Daarnaast kunnen we vaak uw lening samenvoegen met andere kredieten, zoals roodstand of een aankoop op afbetaling.

Wilt u graag een nieuwe lening aanvragen? Via Leningvisie.nl kunt ook geld lenen voor een auto, verbouwing of andere grote aankoop.

Betrouwbaar en transparant zijn: dat zijn de belangrijkste waarden van Leningvisie. Daarom leggen we graag uit hoe een lening oversluiten bij ons verloopt:

  1. Offerte aanvragen
    1. Afhankelijk van uw voorkeur kunt u een offerte telefonisch of online aanvragen. Bel hiervoor naar 088 1819 000 of vraag via onze website een offerte aan. Wordt u liever door ons gebeld? Vul dan het contactformulier in en een van onze adviseurs neemt binnen een werkdag contact met u op.
  2. Stukken aanleveren
    1. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte van ons. Gaat u akkoord met ons voorstel? Onderteken dan de offerte en stuur deze samen met alle benodigde stukken op naar ons. Heeft u liever dat een adviseur bij u thuis komt om uw persoonlijke situatie te bespreken? Bij Leningvisie.nl is dit ook mogelijk. Bel naar 088 1819 000 om een afspraak te maken met een van onze adviseurs op een tijdstip wat u het beste uitkomt.
  3. Lening oversluiten
    1. Zodra de kredietverstrekker uw aanvraag goedkeurt, lossen zij het oude krediet af bij uw huidige kredietverstrekker. Geniet van de lagere rente en de besparing op uw maandlasten.
  4. Begin vandaag met besparen!