Wilt u een nieuwe keuken aanschaffen? Veel mensen zijn zich niet bewust van de verborgen kosten waarmee ze te maken krijgen. Vooral voor de montage en installatie van een nieuwe keuken worden erg hoog kosten in rekening gebracht. Een keuken financieren blijkt in de praktijk veel duurder, dan aanvankelijk gedacht werd. Daarom is het niet voor iedereen mogelijk om direct alles te betalen.

De goedkoopste oplossing is dan om uw keuken te financieren met een persoonlijke lening. Leningvisie.nl kan zorgen voor een persoonlijke lening tegen een lage rente en met gunstige voorwaarden.

keuken financieren

Keuken financieren

Bij een persoonlijke lening leent u het totale bedrag in één keer en betaalt u vervolgens maandelijks een bedrag voor de rente en aflossing van uw lening. Door samen te werken met gespecialiseerde kredietverstrekkers kunnen wij uw keuken financieren vanaf 4,3% rente. Bij de aanschaf van een keuken word je vaak geconfronteerd met onverwachte kosten, maar bij ons niet. U betaalt namelijk geen extra kosten voor onze dienstverlening. Deze wordt namelijk betaalt door de kredietverstrekker in de vorm van een doorlopende provisie. Onze service en advies zijn dus altijd gratis voor u. Daarnaast mag bij ons u altijd tussentijds aflossen op uw persoonlijke lening. U kunt dus zelf bepalen hoelang u bezig bent met het afbetalen van uw krediet.

Heeft u al een lening afgesloten voor de financiering van uw keuken? Dan kunnen wij vaak uw bestaande lening oversluiten tegen lagere rente. Ook voor het oversluiten van een lening brengen wij geen extra kosten of boeterente in rekening bij u.

Waarom uw keuken financieren via Leningvisie.nl?

Geen extra kosten voor onze dienstverlening.
Gratis en vrijblijvend advies.
Offerte binnen één werkdag.
Altijd bereikbaar bij vragen, klachten of problemen.
Uw keuken financieren vanaf 4,3% rente

Wilt u een nieuwe keuken financieren zonder hoge maandlasten?