Als u één of meerdere lening(en) heeft lopen bij de ING-bank, dan kan het zijn dat u voordeliger uit bent bij een andere aanbieder. Een bank is vaak erg duur, duurder dan een kredietbemiddelaar. Door uw huidige lening(en) bij de ING over te laten sluiten, kunt u geld besparen. Het is daarom zeker de moeite waard, als u een lening(en) bij de ING-bank heeft lopen, om eens te gaan onderzoeken of er een voordeligere optie voor u is.

De ING-bank heeft drie soorten leningen. Elk van deze leningen heeft ook weer een aantal varianten. In de tabel hieronder kunt u de verschillende leningen van de ING-bank zien.

Hoofdkantoor ING

Doorlopend Krediet

  • Doorlopend Krediet
  • Voordeelkrediet
  • Studentenlening

Persoonlijke lening

  • Persoonlijke lening
  • Persoonlijke lening met korting voor verbouwen
  • Groene Autolening

Rood staan

  • Kwartaallimiet
  • Continu Limiet
  • Voor Studenten

Elke lening van de ING-bank heeft zijn eigen voor- en nadelen en verschillende voorwaarden. Het kan zijn dat uw eigen situatie is gewijzigd, waardoor uw huidige lening met haar voorwaarden niet meer aansluit op u en uw situatie. Het kan dan voor de voorwaarden alleen al lonen om uw lening over te laten sluiten. En bij het over laten sluiten van uw huidige ING-lening(en) is het ook goed mogelijk om geld te gaan besparen. Een meevaller is dat u geen boete hoeft te betalen als u uw lening(en) van de ING-bank vervroegd wilt gaan aflossen.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Doe dan de online besparinscheck voor een globaal overzicht. Of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan. Het team van oversluitspecialisten van Leningvisie.nl gaat voor u uitzoeken hoeveel u kunt besparen op uw lening(en) van de ING-bank. Voor vragen kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.

Hoe bereken ik het voordeel van oversluiten?

Het berekenen van uw financiële voordeel als u uw lening laat oversluiten is een complexe zaak. Leningvisie.nl kan u hierbij helpen. Wij kunnen voor u uitzoeken welke nieuwe aanbieder interessanter voor u is vanuit een financieel oogpunt. Naas het financiële aspect kijken wij ook naar de andere voorwaarden van uw nieuwe lening. Zo weet u zeker dat uw nieuwe lening financieel voordeel met zich meebrengt en op u en uw situatie aansluit.