Wilt u uw huis verbouwen? Dat is een hele verstandige beslissing voor nu en in de toekomst. Maar bij een verbouwing komt meer kijken dan u denkt. Door de strenge regelgeving in Nederland zijn er vaak vergunningen die u moet aanvragen. Daarnaast moet u een aannemer vinden die u kunt vertrouwen en een eerlijke prijs hanteert voor het realiseren van uw wensen.

Vaak is de ervan het grootste probleem. In het verleden werd er vaak voor gekozen om een tweede hypotheek af te sluiten voor een verbouwing. Maar doordat de huizenprijzen in de afgelopen jaren nauwelijks gestegen zijn, is dit tegenwoordig vaak niet meer mogelijk.

geld lenen voor verbouwing

Geld lenen voor verbouwing via Leningvisie.nl

Betekent dit dat geld lenen voor een verbouwing onmogelijk geworden is? Zeker niet, maar tegenwoordig is het meestal verstandiger om een persoonlijke lening aan te vragen voor een verbouwing. Hierbij is het mogelijk om uw woongenot op korte termijn te verbeteren, zonder te hoeven voldoen aan de strenge acceptatiecriteria voor een tweede hypotheek. Leningvisie.nl werkt samen met kredietverstrekkers die een persoonlijke lening kunnen verstrekken tot €125.000 voor een verbouwing. Daarnaast kan een zusterorganisatie van ons kijken of het mogelijk is om uw verbouwing te financieren met een tweede hypotheek. Vooral wanneer uw hypotheek gedeeltelijk afgelost is, bestaan hiervoor vaak mogelijkheden. We gaan altijd op zoek naar een oplossing die het beste past bij uw persoonlijke situatie.

Heeft u al een lening afgesloten voor een verbouwing bij een bank of andere kredietverstrekker? Geen probleem, bij ons kunt u ook terecht voor het oversluiten van uw huidige lening. Door samen te werken met gespecialiseerde kredietverstrekkers kan Leningvisie.nl in veel gevallen voor een grote besparing op uw maandlasten zorgen. Als onafhankelijke dienstverlener zijn wij namelijk niet gebonden aan een bepaalde kredietverstrekker. Daardoor kunnen wij zorgen voor de laagst mogelijke rente en de meest gunstige voorwaarden op uw krediet. Daarnaast mag u bij ons iedere persoonlijke lening tussentijds aflossen zonder extra kosten. U bepaalt uiteindelijk dus zelf hoelang u bezig bent het aflossen van uw krediet. Handig voor als u de financiële ruimte heeft om een keer extra af te lossen.

Waarom geld lenen voor verbouwing via Leningvisie.nl?

Geen extra kosten voor onze dienstverlening
Gratis en vrijblijvend advies
Altijd bereikbaar bij vragen, klachten of problemen
We kijken naar de mogelijkheid van een tweede hypotheek
Geld lenen voor verbouwing vanaf 4,3% rente

Wilt u snel weten wat de beste oplossing is voor uw situatie?