Wilt u geld lenen voor een auto, verbouwing of een andere grote aankoop? Leningvisie.nl kan helpen bij de financiering van uw wensen. Door samen te werken met gespecialiseerde kredietverstrekkers kunnen wij zorgen voor een lening met een lage rente en gunstige voorwaarden. Heeft u al een lening afgesloten bij uw bank of een andere partij? Dan kunt u vaak geld besparen met het oversluiten van uw bestaande lening.

Geld lenen is heel persoonlijk. Ieder persoon heeft andere wensen, mogelijkheden en omstandigheden.
U wilt natuurlijk op een verantwoorde manier geld lenen. Het is ook belangrijk om een aanbieder te hebben die past bij ú. Daarom leggen we graag uit hoe Leningvisie.nl werkt en wat wij voor u kunnen betekenen.

geld lenen

Waarom lenen via Leningvisie.nl?

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Ons doel is om te zorgen voor een lening die bij u past. Afhankelijk van de reden waarom u geld wil lenen, kan namelijk een bepaald krediet beter aansluiten bij uw situatie. Wilt u in één keer een groot bedrag geld lenen? Dan is een persoonlijke lening vaak een goede oplossing. Wilt u meer bestedingsruimte, maar weet u nog niet wanneer u het geld nodig heeft? Dan kan een doorlopend krediet verstandiger zijn voor u. Onze adviseurs zoeken daarom altijd naar de beste oplossing voor uw situatie.

Geen extra kosten voor onze service

Onze service is altijd gratis voor u. We vragen dus geen vergoeding voor ons advies en het afsluiten van uw lening. Hiervoor krijgen we namelijk maandelijks provisie van de kredietverstrekker. Dit zit in het bedrag dat u maandelijks betaalt voor de rente van uw krediet. Als u een nieuwe lening afsluit via ons krijgt u dus niet te maken met extra kosten. U betaalt alleen rente over het bedrag wat u leent.

Altijd telefonisch bereikbaar

Bij veel aanbieders stopt de service als de lening is uitbetaald. Sommige zijn slecht of zelfs niet telefonisch bereikbaar. Anderen brengen extra kosten is rekening als u contact met ze opneemt. Bij Leningvisie.nl kunt u altijd terecht voor vragen, problemen of gewijzigde omstandigheden. Ook na dat u het krediet heeft ontvangen.

Service nadat uw lening is afgesloten

Daarnaast blijven we zoeken naar mogelijkheden om geld te besparen op uw krediet. De regels van kredietverstrekkers waar wij mee samenwerken worden regelmatig aangepast. Hierdoor is het vaak mogelijk om een lagere rente of betere voorwaarden te krijgen. Daarom controleren we altijd of er mogelijkheden bestaan voor verbetering.  Andere aanbieders gebruiken de vergoeding die ze ontvangen liever voor tv-reclames. Wij gebruiken het liever om een goede service te blijven leveren aan u.

Waarvoor kunt u geld lenen?

Voor elke situatie bestaat een goede oplossing. Dit is niet alleen afhankelijk van uw inkomen, maar ook van de reden om geld te lenen. Daarom leggen we graag uit wat Leningvisie.nl kan betekenen voor u in de volgende situaties:

Over ons

Leningvisie.nl is een onafhankelijke tussenpersoon die zich richt op het bemiddelen van consumptieve kredieten. U kunt bij ons zowel terecht voor het aanvragen van een nieuwe lening als voor een bestaande lening oversluiten vanaf 4,3% rente. Doordat we samenwerken met gespecialiseerde kredietverstrekkers kunnen we vaak een lagere rente aanbieden dan uw eigen bank. Ons doel is ervoor te zorgen dat mensen op een verantwoorde manier geld lenen, zonder daarbij geconfronteerd te worden met hoge maandlasten. Onze dienstverlening is voor u altijd gratis, hiervoor krijgen wij provisie van uw kredietverstrekker. U betaalt dus geen extra kosten voor onze service en advies!