Op vakantie is voor de één een luxe en voor de ander een eerste levensbehoefte waar een of meerdere ja(ren) hard voor is gewerkt. Het kan om meerdere redenen voorkomen dat u niet genoeg geld heeft om de vakantie te boeken dan wel te betalen. Denk bijvoorbeeld aan een financiële tegenvaller of een nog niet ontvangen salaris/vakantiegeld. Een vakantie kan toch al snel 5000 euro kosten. Wilt u voor langere tijd gaan reizen heeft u soms wel 10 000 euro nodig. Om toch zorgeloos te kunnen genieten van uw vakantie is er de mogelijkheid om een kortlopende lening af te sluiten. Bij Leningvisie.nl kunt u gemakkelijk geldaanbieders op prijs en voorwaarden vergelijken.

Om toch zorgeloos te kunnen genieten van uw vakantie is er de mogelijkheid om een kortlopende lening af te sluiten.
Om toch zorgeloos te kunnen genieten van uw vakantie is er de mogelijkheid om een kortlopende lening af te sluiten.

Persoonlijke lening voor uw vakantie

Het afsluiten van een persoonlijke lening voor het financieren van uw droomvakantie is een van de meest gekozen opties. Het resterende bedrag dat u nodig heeft om uw vakantie te kunnen boeken betaald u tegen vooraf vastgestelde voorwaarden af tegen een vast rentepercentage. De financiële risico’s die u loopt zijn bij deze financieringsvariant nog goed te overzien, aangezien u het bedrag meestal binnen 12 maanden terugbetaald.

Doorlopend krediet een optie?

Naast het afsluiten van een persoonlijke lening bestaan er nog een paar verschillende financieringsmogelijkheden. Voor het bekostigen van een vakantie wordt vaak gekozen voor een doorlopend krediet. U heeft de accommodatie, vliegtickets en andere kosten die vooraf betaald moesten worden al gefinancierd. Echter, heeft u door een financiële tegenvaller niet genoeg zakgeld om in het vakantieland te besteden. Het annuleren van uw vakantie is zonde en weggegooid geld. Het afsluiten van een doorlopend krediet kan in een dergelijke situatie enorm gunstig werken. U spreek een kredietlimiet af met de geldverstrekker waar u niet boven mag komen. Heeft u een tekort aan geld tijdens uw vakantie dan kan gebruik worden gemaakt van deze buffer.

Voordelen doorlopend krediet vakanties

  • Bedrag/schuld kan zonder kosten vervroegd worden afgelost;
  • Geld kan na aflossing opnieuw worden uitgegeven.
  • Geld niet gerelateerd aan een enkele uitgaven.

Meer weten over de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de diverse financieringsmogelijkheden inzake een vakantie? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan!