Scooter Financiering

Wilt u een brommer of scooter aanschaffen, maar momenteel niet genoeg geld om deze aankoop direct te kunnen doen? Een scooter financiering kan ook door gebruik te maken van extern geld afkomstig van banken en andere financiële instanties. Op zoek naar een financiering voor een auto of fiets? Via Leningvisie.nl vergelijkt u gemakkelijk en snel de verschillende geldaanbieders in Nederland en vindt u altijd de meest geschikte partij voor uw persoonlijke en financiële situatie.

Wilt u een brommer of scooter aanschaffen, maar momenteel niet genoeg geld om deze aankoop direct te kunnen doen?
Wilt u een brommer of scooter aanschaffen, maar momenteel niet genoeg geld om deze aankoop direct te kunnen doen?

Persoonlijke geldlening

Een van de meest voor de hand liggende manieren om een scooter te financieren is door gebruik te maken van een persoonlijke geldlening. U krijgt bij het afsluiten van een dergelijke lening direct het volledig bedrag ter beschikking. U kunt de scooter of de bromfiets die u wilt hebben direct betalen. U bent dan ook direct de eigenaar van de scooter.

Enkele voordelen van een persoonlijke lening:

  • Vast rentepercentage van kracht.
  • Geld direct beschikbaar op uw rekening.
  • Aflossingstermijn staat vast.

Doorlopend krediet

Het kan voorkomen dat u maar een fractie van het totaal bedrag nodig heeft voor de aanschaf van een scooter. U heeft bijvoorbeeld te maken gehad met onvoorziene uitgaven, waardoor u niet genoeg geld beschikbaar heeft om de scooter (transportmiddel) te kunnen kopen. Een doorlopend krediet kan uitkomst bieden in een dergelijk situatie. U leent voor een kortere periode geld en betaald dit zodoende af wanneer u wel genoeg geld tot uw beschikking heeft. Dit bedrag kan geleidelijk worden terugbetaald of in één keer.

Afbetalen in termijnen

Een andere manier waarop u uw scooter kunt financieren is door te kiezen voor afbetalen in termijnen. Deze methode lijkt in eerste instantie gunstig, aangezien u de scooter direct bij de tweewielerhandelaar kunt aanschaffen, maar het tegendeel is waar. In veel situaties bent u meer geld kwijt dan wanneer u kiest voor een persoonlijke lening.

Scooter financiering aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende financieringsmogelijkheden? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier. U ontvangt vervolgens van diverse geldaanbieders uit Nederland een overzicht met prijzen en voorwaarden.

[ninja_forms_display_form id=”28″]