Wilt u een bijzondere reis boeken, maar momenteel te weinig eigen geld om dit te doen? U kunt geld lenen voor een reis om toch uw vakantie dan wel wereldreis te kunnen boeken.

Bij Leningvisie.nl kunt u gemakkelijk en snel Nederlandse geldaanbieders vergelijken op rente, prijs en andere voorwaarden. U vindt via deze site altijd de meest geschikte partij om geld te lenen.

Wilt u een bijzondere reis boeken, maar momenteel te weinig eigen geld om dit te doen?

Persoonlijke geldlening

Een wereldreis maakt u waarschijnlijk maar één keer in uw leven. Het financieren van een dergelijke reis kan aardig in de kosten oplopen, wat voor negen van de tien personen niet realiseerbaar is met eigen geld. Het afsluiten van een persoonlijke geldlening kan uitkomst bieden in het realiseren van uw droomvakantie.

Voordelen van een persoonlijke lening:

  • Direct beschikking over het gehele geldbedrag.
  • Vast rentepercentage.
  • Vast aflossingsbedrag

Doorlopend krediet

Heeft u de vakantie van uw dromen al geboekt en krijgt u opeens te maken met onverwachte uitgaven. Een vervelende situatie, aangezien u alles van a t/m z al heeft betaald. Herkent u zich in de bovenstaande situatie? Door een doorlopend krediet af te sluiten bij een bank of financiële instelling voorkomt u dat de wereldreis niet door kan gaan. De kosten die zich voordoen in het land van bestemming kunnen worden bekostigd met een kredietbedrag dat achteraf of over een langere periode terugbetaald kan worden. Een doorlopend krediet lijkt wat dat betreft een beetje op het hebben van een creditcard.

Geld lenen voor een reis

Wilt u meer informatie ontvangen over de financieringsmogelijkheden die onze specialisten u te bieden hebben? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan via Leningvisie.nl. U ontvangt vervolgens van diverse Nederlandse geldaanbieders een overzicht met de mogelijkheden die passen in uw persoonlijke situatie.