Wilt u graag geld lenen voor meubels? Is uw meubilair toe aan vervanging of wilt u gewoon iets nieuws aanschaffen wat beter aansluit op de rest van uw interieur. Het financieren van meubilair met eigen geld is meestal niet mogelijk. Of is de oude keuken toch aan verbouwing toe? Om die reden kan het interessant zijn om een lening aan te vragen bij een van de aangesloten partijen van Leningvisie.nl.

Geld lenen voor meubels

Het financieren van een bankstel of een set stoelen kan op veel verschillende manieren geschieden. De meest voor de hand liggende methode is door gebruik te maken van een persoonlijke lening. U krijgt het geleende bedrag direct op uw rekening gestort zodat u de aanschaf van uw inboedel direct kunt realiseren. Het bedrag dat u leent dient tegen een vast rentepercentage gedurende een vaste periode worden terugbetaald. Wanneer u een lening afsluit in tijden van crisis heeft dit gunstige gevolgen voor het rentepercentage dat u dient te betalen.

Voordelen van een persoonlijke lening zijn:

  • Rentepercentage blijft gelijk.
  • Vast aflossingsbedrag.
  • Direct beschikking over het bedrag.

Wilt u graag geld lenen voor meubels?
Wilt u graag geld lenen voor meubels?

Huurkoop of afbetalen in termijnen

Bij een hoop meubelketens is er de mogelijkheid om uw meubilair af te betalen in termijnen of door een huurkoopconstructie. Beide methode lijken gunstig, maar het tegendeel is waar. U betaald een hoop extra geld aan deze partijen, aangezien zij ook weer geld moeten lenen bij een bank. De meubelzaken nemen de rol in als tussenpersoon wat u indirect ook betaald.

Meer informatie ontvangen

Wilt u meer informatie ontvangen over de financieringsmogelijkheden die de aangesloten partijen van Leningvisie.nl kunnen bieden? Vraag een gratis offerte aan en ontvang van meerdere Nederlandse geldaanbieders een overzicht met prijzen en voorwaarden.