Een korte termijn lening is ideaal als u snel de lening zonder al te veel rente wilt terug betalen. Heeft u momenteel niet genoeg geld om een onverwachte uitgave te kunnen financieren of wilt u bijvoorbeeld een vakantie of een nieuwe auto aanschaffen? Een externe financiering kan uitsluitsel bieden voor korte termijn geldleningen. Zo kunt u bij de aangesloten specialisten van Leningvisie.nl terecht voor leningen met een looptijd van één maand tot een paar jaar. Kortom een hoop mogelijkheden om uw financiering te regelen.

Persoonlijke korte termijn lening

Een persoonlijke geldlening is een van de mogelijkheden als het om financiering op korte termijn gaat. Deze leningsvorm heeft een minimale looptijd van 6 maanden en kent een aantal voordelen. Zo betaald u gedurende de looptijd van de lening een vast rentepercentage en een vast aflossingsbedrag. U wordt niet verrast met plotselinge rentestijgingen. Voor leningen met een looptijd tussen de 6 maanden en 15 jaar is het nemen van een persoonlijke lening waarschijnlijk het meest interessant.

Doorlopend krediet

Een andere optie voor korte termijn financiering is door gebruik te maken van een doorlopend krediet. Deze vorm van financiering kan zeer geschikt zijn voor mensen die plotseling te maken hebben met onverwachte uitgaven die niet direct betaald kunnen worden met eigen kapitaal. Door het kredietlimiet wat is afgesproken is het toch mogelijk om noodzakelijke uitgaven te kunnen doen. Door de minder gunstige rente is deze manier van financiering vooral geschikt voor de zeer korte termijn. Denk hierbij aan een looptijd van enkele maanden tot een jaar.

Meer informatie over de korte termijn lening

Wilt u meer weten over korte termijn financiering? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en ontvang van meerdere geldaanbieders in Nederland een overzicht met prijzen en voorwaarden.