Steeds minder boeren vinden iemand die het bedrijf wil overnemen. Echter de grond moet nog steeds aangekocht worden. Daarom laten steeds meer boeren het agrarisch grond financieren. Als u uw grond wilt financieren kunt u op leningvisie.nl geld lenen. Hierdoor heeft u meer weilanden voor uw koeien en meer akkers voor mais en andere tuinbouw.

Een investering in grond is altijd een goede maar wel dure investering, deze investering kan zo oplopen tot 30 000 euro. Doordat deze grond gebruikt kan worden voor voeding, dieren en recreatie, zoals een boerencamping. De grond financiering kan zichzelf daarom wel snel terug verdienen.

Een investering in grond is altijd een goede maar wel dure investering
Een investering in grond is altijd een goede maar wel dure investering

Geld lenen voor een weiland

U heeft een paard of wilt een paard kopen? Dan heeft u ruimte nodig waar het dier kan grazen. Een hectare grasland en bouwland kan al snel 40.000, 50.000 of 60.000 euro kosten. Dit zijn bedragen die op leningvisie.nl direct te lenen zijn. Direct geld lenen voor een weiland kan online op leningvisie.nl.

Grond Financieren

  1. U vult het aanvraagformulier in.
  2. U krijgt binnen 1 werkdag een aantrekkelijk bod.
  3. Bij akkoord wordt het geld direct op uw rekening gestort.

Geld lenen voor land

Op leningvisie.nl kunt u leningen aanvragen van 1000 tot 90.000 euro. Voor een stuk bij de tuin of een uitbreiding van uw boerderij bent u hier welkom. Het enige dat u hoeft te doen is het aanvraagformulier invullen. Het is belangrijk dat de opgegeven gegevens correct zijn. Alleen dan kunnen we de beste lening met de meest aantrekkelijke voorwaarden en een scherpe rente aan u lenen. Op die manier krijgt u een lening die bij uw financiële situatie past. Wij werken met meerdere betrouwbare partners. Doordat er sprake is van directe concurrentie doen ze hun uiterste best om een super aantrekkelijke lening aan te bieden. Daarom krijgt u binnen 1 werkdag de meest aantrekkelijke aanbieding van ons. Als u akkoord gaat krijgt u het geld van de lening direct op uw rekening.

Grond Financiering aanvragen