Wilt u een nieuwe fiets kopen, maar momenteel niet genoeg contant geld om deze aankoop te kunnen doen? Wellicht is het geld lenen voor een fiets de beste optie om uw reis naar het kantoor gezonder en aangenamer te maken. Of uw vrije tijd in het weekend op een betere en leukere manier in te richten. Op zoek naar een financiering voor uw scooter of auto? Op Leningvisie.nl kunt u gemakkelijk en snel de meest geschikte geldaanbieders vinden die het best aansluiten op uw persoonlijke situatie. Bespaar op uw kosten en kies voor de meest geschikte partij.

Wellicht is het geld lenen voor een fiets de beste optie om uw reis naar het kantoor gezonder en aangenamer te maken.
Wellicht is het geld lenen voor een fiets de beste optie om uw reis naar het kantoor gezonder en aangenamer te maken.

Geld lenen voor een fiets

Een van de optie die u heeft bij het lenen van geld is door te kiezen voor een persoonlijke geldlening. In de leenovereenkomst die u samen met uw bank of andere geldaanbieder maakt zijn een aantal zaken vastgesteld. Zo is de hoogte van het geldbedrag, het rentepercentage dat gebruikt wordt en de aflossingsperiode die van kracht is vooraf vastgesteld. Er zijn geen addertjes onder het gras bij een dergelijke overeenkomst, wat een zekerder gevoel geeft.

Fiets op afbetaling kopen

Een andere mogelijkheid die u heeft is een fiets op afbetaling te kopen bij de fietsdealer zelf. Aan deze manier van financieren zitten een aantal haken en ogen. Zo betaald u vaak veel meer voor de zelfde fiets. Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat u vaak meer dan 15% extra betaald voor dezelfde fiets. De rente waarmee u te maken heeft bij een persoonlijke lening ligt tegenwoordig een stuk lager en is dan ook een stuk interessanter.

Meer weten over financieringsmogelijkheden?

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende manieren om een fiets te kunnen financieren? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan!