Het laten verrichten van cosmetische ingrepen kan om diverse redenen plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan medische oorzaken of het nastreven van een schoonheidsideaal. In veel gevallen wordt de eerste categorie volledig dan wel voor een groot gedeelte vergoedt, maar hoe betaald u het resterende bedrag? U kunt geld lenen voor plastische chirurgie. Een van de mogelijkheden is door te kiezen voor een financiering bij een van de aangesloten Nederlandse geldaanbieders waarmee Leningvisie.nl samenwerkt. Leningvisie.nl biedt leningen van 1000 tot wel 90 000 euro aan.

Het laten verrichten van cosmetische ingrepen kan om diverse redenen plaatsvinden.

Lenen voor plastische chirurgie

Een van de mogelijkheden die u heeft om cosmetische ingrepen te financieren is door te kiezen voor een persoonlijke lening. U krijgt direct beschikking over het gehele geldbedrag dat staat vastgesteld in de overeenkomst. U kunt vervolgens de plastische chirurg het geldbedrag dat u verschuldigd bent betalen. Het voornaamste voordeel van deze manier van financiering is de transparantie. U weet precies welk aflossingsbedrag u gedurende een vastgesteld termijn dient terug te betalen. Het nadeel van deze financieringsvorm in combinatie met een cosmetische ingreep is dat u of de chirurg meestal niet precies weet wat het uiteindelijk bedrag is wat u dient te betalen. Mochten er complicaties na de operatie plaatsvinden kan het verblijf in het ziekenhuis of instelling langer duren dan gedacht.

Doorlopend krediet

Een andere financieringsoptie is het afsluiten van een doorlopend krediet. Bij deze financieringsvorm kunt u in samenspraak met de kredietverstrekker een kredietlimiet afspreken die u vrij mag besteden. In het geval van een cosmetische ingreep is deze manier van financieren wellicht handiger, aangezien u te maken kunt krijgen met onvoorziene kosten zoals extra medicatie, ligtijd in het ziekenhuis en de hierbij horende verzorging. Vallen de kosten van de operatie mee dan is het mogelijk om een gedeelte of het gehele bedrag direct af te lossen.

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over de diverse financieringsmogelijkheden die u kunt afsluiten voor het financieren van een cosmetische ingreep? Vraag direct gratis en vrijblijvend een gratis offerte aan via Leningvisie.nl!

[ninja_forms_display_form id=”44″]