Wilt u uw bedrijf financieren of wilt u een eigen winkel starten? In veel gevallen heeft u een startkapitaal nodig om uw werkplek dan wel uw benodigde apparaten te kunnen financieren. Deze investering kan al gauw oplopen tot 10 000 euro of zelfs 50 000 euro.In de huidige economische conjunctuur zijn banken op hun hoeden als het om financiering van middelen gaat. Het hebben van eigen vermogen is heden ten daag enorm belangrijk voor financiële instellingen om uiteindelijk leningen te mogen verstrekken.  Met behulp van Leningvisie.nl komt u in contact met de meest geschikte leningsverstrekkers voor uw bedrijf haar situatie.

Bedrijfslening

Bij de financiering van activa (bezittingen van uw bedrijf) is het belangrijk dat u een goede verdeling maakt wat betreft kortlopende- en langlopende geldleningen. Het is niet verstandig om alleen gebruik te maken van kortlopende geldleningen, aangezien de rente van dit type leningen een stuk hoger ligt. Een bedrijfslening kan dan ook een interessante financieringsvorm zijn voor vaste activa (machines, inventaris en een bedrijfsauto). De aangesloten specialisten van Leningvisie.nl adviseren u graag over de meest gunstigste verdeling wat betreft kapitaal.

Wilt u uw bedrijf financieren of wilt u een eigen winkel starten?
Wilt u uw bedrijf financieren of wilt u een eigen winkel starten?

Rekening courant krediet

Een rekening courant is in feiten niets anders dan een betaalrekening met krediet faciliteit. Deze vorm van financiering is ideaal voor bedrijven, dit door de nalatigheid van debiteuren. Wanneer een van uw klanten niet op tijd betaald heeft u nog een buffer waarmee u kortlopende schulden kunt opvangen.

Mogelijkheden bedrijf financieren

Er zijn meerdere vormen van externe financiering mogelijk. De hoogte van deze financiering is afhankelijk van tal van factoren: kredietwaardigheid, ondernemingsvaardigheden, soort bedrijf, toekomstige winstgevendheid van de onderneming en eventuele zekerheden die u kunt inzetten als bedrijf of individu. Onder dit laatste verstaan we een aantal zaken zoals eigen vermogen of een onderpand in de vorm van uw woning of bedrijfspand.