Kunt u wel wat extra financiële ruimte gebruiken? Neemt u graag het zekere voor het onzekere? Er zijn veel mensen die om deze redenen een doorlopend krediet oversluiten. Logisch. Stel: de kozijnen zijn nodig toe aan vervanging of uw wasmachine gaat onverwachts stuk. Dan is het fijn om wat geld achter de hand te hebben. Het voordeel van een doorlopend krediet is de flexibiliteit: u maakt aanspraak op het krediet, u op het moment dat u dat nodig acht. Met de aanbieder spreekt u dan af hoeveel u maximaal kunt lenen. Heeft u geld nodig? U beslist wanneer u gebruik gaat maken van het krediet. Het bedrag wordt dan naar u overgemaakt. Pas vanaf dat moment betaalt u per maand een vast bedrag aan rente en aflossing. Echter: het rentebedrag en de voorwaarden kunnen per aanbieder flink verschillen. Hoe sluit u een krediet voordelig af? Bij wie moet u dan zijn? En bent u nog wel tevreden over uw huidige aanbieder of kunt u beter uw doorlopend krediet oversluiten? Wanneer u over dit soort vragen nadenkt kan Leningvisie u verder helpen. Graag gaan we met u over uw persoonlijke financiële situatie in gesprek.,/p>

Samengevat: waarom een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet kan uitkomst bieden, omdat:

 • U heeft niet te maken met een vast leenbedrag, maar met een kredietlimiet waarvan u zelf bepaalt hoeveel u ervan leent.
 • U als kredietnemer alleen rente betaalt over het door u opgenomen bedrag.
 • Er boetevrij kan worden afgelost.
 • U de maximale flexibiliteit heeft: perfect wanneer u niet precies weet hoeveel geld u nodig zult hebben.

Let wel op: bij een doorlopend krediet bent u niet zeker van het rentetarief gedurende de looptijd. Het rentetarief van een doorlopend krediet is namelijk variabel en kan dus op ieder moment veranderen.  Wilt u liever een vaststaande rente dan kunt u beter een persoonlijke lening afsluiten.

De aanschaf van een doorlopend krediet

Gaat u een doorlopend krediet aanvragen? Zorg er dan voor dat u verschillende offertes aanvraagt en let er ook op dat u goed weet wat u maandelijks aan aflossingen kunt missen. Belangrijk, want zo voorkomt u dat u teveel leent en hierdoor in de problemen komt. Let er verder op dat:

 • U de kleine lettertjes leest. Het aanschaffen van een doorlopend krediet is een belangrijke beslissing die u zeker doordacht moet nemen!
 • U de lasten kunt dragen en / of een doorlopend krediet eventueel een risico voor u vormt.
 • U let op de rentestand die geldt voor krediet. Hierbij geldt vaak: hoe hoger het krediet, hoe lager de rente.
 • U zich beseft: een lage rente betekent niet altijd de meest voordelige rente. Hoe staat het met de overige voorwaarden van deze aanbieder?
 • U weet of er in het rentepercentage een dekking zit die een bedrag uitkeert bij overlijden.

Doorlopend krediet oversluiten

Wellicht bent u tevreden met uw huidige krediet. Misschien ook niet. Wat het geval ook is: het aanvragen van een offerte bij Leningvisie loont altijd. Dat is namelijk altijd gratis, maar onze financieel experts zoeken evengoed voor u uit of u eventueel geld kunt besparen door uw krediet over te sluiten. Dat levert u vaak tientallen euro’s voordeel op! U profiteert dan namelijk alsnog van de lagere rente of betere voorwaarden bij een andere aanbieder. Waarom kiezen voor een partij als Leningvisie en niet zelf oversluiten? Onze experts hebben veel ervaring en contact met veel verschillende aanbieders. Zij weten altijd een goede inschatting te maken. Wat kunt u het beste doen? Uw krediet oversluiten of niet? En bij welke aanbieder? En wat levert u dat op? Leningvisie bundelt alles tot één overzichtelijk geheel en kan indien gewenst ook het oversluiten met uw huidige bank regelen. Wel zo handig!

Hoe weet ik zeker of ik een doorlopend krediet aankan?

Een vraag waar u zich geen zorgen over hoeft te maken indien u kiest voor Leningvisie. Natuurlijk kunt u dankzij onze online tools al een inschatting maken van het krediet dat u kunt afsluiten. Echter geeft dat geen uitsluitsel, maar slechts een indicatie. Immers, het doorlichten van een financiële situatie is een complexe aangelegenheid. Gelukkig kunnen financieel medewerkers u meer vertellen. Zij schatten in welke lasten u kunt dragen en welke eventuele risico’s voor u gelden. Tevens wordt er een kredietcheck gedaan bij het BKR en wordt er door het AFM sowieso toezicht gehouden op de markt van geldverstrekkers. Als u dus een goedkeuring ontvangt dan betekent dat dus dat u de lasten op een gezonde manier kunt dragen. Vertrouwt u ons uw situatie toe? Uiteraard gaan wij zeer discreet en correct om met deze gevoelige gegevens. Dat is een harde belofte.

Daarom kiest u voor Leningvisie!

Natuurlijk willen wij u graag overtuigen van de kwaliteit van onze service. Echter dachten wij, wat is er nou meer betrouwbaar dan onze klanten voor ons te laten spreken? Door constant goed werk af te leveren hebben wij al velen voor u naar volle tevredenheid geholpen en zijn er tientallen euro’s bespaard. Niet voor niets raadt maar liefst 100% van onze klanten onze diensten aan. Gemiddeld worden we door onze klanten met een 9,1 beoordeeld. Dat willen we graag zo houden! Laat u daarom adviseren over uw financiële situatie, geniet van lage maandlasten en houd meer geld over voor de leuke dingen in het leven!  Laat uw krediet dus vandaag nog oversluiten door Leningvisie en profiteer nu én in de toekomst:

 • Gratis oversluitservice
 • Gratis besparingscheck
 • Snel antwoord: binnen 1 werkdag reactie
 • Altijd gegarandeerd de laagste rente
 • Vergelijking bij alle grote kredietverstrekkers (o.a. Nationale Nederlandsen, De Nederlandse Voorschotbank, DEFAM (100% dochteronderneming van ABN-AMRO), Alfam, InterBank, Ribank en Sygma Finance).

,/p>

Contact

Denkt u over het oversluiten van uw krediet? Neem contact met ons op dan kunnen wij snel vrijblijvend uw situatie onderzoeken en advies uitbrengen. Vraag hier uw offerte aan. U vindt onze financieel experts in Eindhoven. Natuurlijk kunt u ons ook altijd telefonisch (088 – 1819000) of per e-mail (info@leningvisie.nl) bereiken. U kunt ons zelfs toevoegen op WhatsApp: 06 – 214 11 810! Stel uw vraag vandaag nog, dan heeft u binnen één werkdag al antwoord. We staan voor u klaar. Graag tot ziens!

Meer interessante pagina’s: Leningen samenvoegen Bestaande lening oversluiten Goedekope lening oversluiten Dure lening oversluiten krediet oversluiten naar persoonlijke lening Overstappen van bank met lening Lening overzetten Overstappen van bank met leningLening oversluiten