U wilt een bestaande lening oversluiten of hier meer informatie over inwinnen? Goed dat u Leningvisie.nl hebt weten te vinden! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het voordelig oversluiten en samenvoegen van allerlei soorten leningen. Of u nu bij verschillende partijen leningen hebt lopen, rood staat bij uw bank of een krediet hebt lopen bij postorderbedrijven: de specialisten van Leningvisie weten er wel raad mee. Na een zorgvuldige analyse van uw huidige, financiële situatie maken zij een advies waar u in de toekomst mee vooruit kunt: een advies wat gaat zorgen voor lagere maandlasten en minder kosten. Een slimme manier om geld over te houden voor de leukere dingen in het leven. We vertellen u er graag alles over!

Bestaande lening oversluiten?

Bundelen betekent vaak: besparen!

Een lening oversluiten, dat doe je omdat een andere bank een lager rentetarief rekent. Of omdat de bank gunstigere voorwaarden belooft. Echter, wist u dat het al helemaal loont om over te sluiten wanneer u meerdere leningen heeft lopen bij verschillende aanbieders? Het is nou eenmaal in de meeste gevallen goedkoper om één grote lening aan te gaan in plaats van verschillende kleine leningen. Dat heeft er mee te maken dat een verstrekker aan een grote lening evenveel werk heeft als aan een kleine lening, echter wordt er op de kleine lening natuurlijk minder verdiend! Zowel een persoonlijke lening als een flexibel krediet kan overgesloten worden, echter zitten daar vaak wel verschillende voorwaarden aan vast. We leggen het u graag verder uit.

Persoonlijke lening oversluiten

U heeft een goedkopere lening gevonden en wil daarom gaan oversluiten. Mag dat zomaar? Jazeker, echter moet u er rekening mee houden dat hier een bepaalde ‘boete’ aan hangt en dat de verstrekker dus mogelijk kosten rekent voor het in één keer aflossen van de lening (wat u dan feitelijk doet). Houdt in de gaten dat die boete maximaal 1% mag zijn van het af te lossen bedrag. De hoogte van de boete en de voorwaarden van de nieuwe verstrekker bepalen of het interessant is om over te sluiten. In de meeste gevallen zult u de boete binnen enkele maanden hebben terugverdiend.

Flexibel krediet oversluiten

Een flexibel krediet oversluiten kan altijd boetevrij, dat komt omdat het rentepercentage en de looptijd van de lening altijd variabel zijn. Voor roodstand op uw betaalrekening, een creditcard en alle doorlopende kredieten geldt dus dat ze altijd zonder kosten af te lossen zijn. Het grondig vergelijken van doorlopende kredieten kan u enkele honderden euro’s per jaar besparen en kan dus zeer aantrekkelijk zijn!

Waarom u oversluiten aan een expert zou moeten overlaten

Een persoonlijke lening of doorlopend krediet oversluiten is wellicht lastiger dan u denkt. Zo is het niet een kwestie van simpelweg de aanbieder met de laagste rente zoeken in het oerwoud van verstrekkers, maar moet u ook rekening houden met factoren zoals een eventuele boete voor aflossing, looptijden en andere voorwaarden. Een specialist zoals Leningvisie heeft mensen in dienst die hier alles vanaf weten en voor uw situatie het meest voordelige scenario weten te schetsen. Benieuwd wat u kunt besparen? Gebruik dan eens onze online tool of vraag meteen een gratis offerte aan. Bij ons ontvangt u al binnen één werkdag een mooi voorstel. Een voorstel waar u ook aan de toekomst iets heeft!

Onze erkende krediet- en hypotheekadviseurs vergelijken alle grote aanbieders, waaronder:

  • Nationale Nederlanden
  • De Nederlandse Voorschotbank
  • DEFAM (100% dochteronderneming van ABN-AMRO)
  • Alfam
  • InterBank
  • Ribank
  • Sygma Finance

Bovendien profiteert u bij ons niet alleen van een goed advies, maar garanderen wij u tevens dat we de allerlaagste rente voor u vinden. Besluit u om over te stappen, dan nemen wij ook alle praktische zaken uit handen. Deze oversluitservice kost u niets extra’s en is dus helemaal gratis! Dat is nog eens een service! En dat vonden onze klanten ook. Maar liefst 100% raadt ons aan! Lees hier meer!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Een financiële zaak is altijd een belangrijke zaak. En voor degenen onder ons die geen financieel expert zijn ook vaak een lastige zaak. Dat begrijpen we bij Leningvisie maar al te goed. Leningvisie.nl is een onafhankelijke financieringsintermediair en is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Financieringsadviseurs. Wij helpen u graag bij al uw vragen en opmerkingen. Neem dus gerust contact met ons op. We zijn vijf dagen per week bereikbaar via het telefoonnummer 088 – 1819000 (op maandag en dinsdag zelfs tot 21.00u). U kunt natuurlijk 24/7 mailen naar info@leningvisie.nl. U kunt ons zelfs toevoegen op WhatsApp: 06 – 214 118 10. We staan voor u klaar!

Meer interessante pagina’s: Leningen samenvoegen Goedekope lening oversluiten Dure lening oversluiten Doorlopend krediet oversluiten naar persoonlijke lening Overstappen van bank met lening Lening overzetten Overstappen van bank met leningLening oversluiten