Bij het oversluiten van een lening of een hypotheek komen vele aspecten om de hoek kijken. Zo heeft u te maken met het rentepercentage, de looptijd, de regeling wanneer er vroegtijdig wordt afgelost, de hoogte van de lening en secundaire voorwaarden. Al deze aspecten maken van het oversluiten een complex geheel. Door al deze regels en voorwaarden kan uw lening of hypotheek onoverzichtelijk voor u worden. Dit maakt het extra lastig om goed voor ogen te hebben of u kunt besparen op uw lening of hypotheek door deze over te laten sluiten.

Leningvisie kan u een helpende hand bieden en uw voordeel berekenen. Wij werken met een team van specialisten in het oversluiten van leningen en hypotheken. Wij gaan voor uw situatie uitzoeken welke regels er bij u van toepassing zijn, maar ook welke kosten u in uw huidige situatie maakt voor uw lening/hypotheek.

Voordeel berekenen

Om te kunnen berekenen hoeveel u goedkoper uit bent in uw nieuwe situatie, wordt er niet alleen rekening gehouden met het rentepercentage van de nieuwe lening, maar ook de kosten die u maakt om de nieuwe situatie voor elkaar te krijgen. Bij het geven van het advies worden er naast het financiële aspect ook de overige voorwaarden meegenomen. Zo weet u zeker dat wanneer u uw lening/hypotheek laat oversluiten bij Leningvisie dat u een nieuwe lening/hypotheek heeft die bij u aansluit en waarbij u een voordeligere financiële situatie heeft.

Weten hoeveel u kunt besparen op uw maandlasten?

Voer dan direct de online bespaarcheck uit!

Als u specifieker advies wilt dan kunt u altijd een gratis en vrijblijvende leningofferte aanvragen of een afspraak met ons maken. Bij de offerte krijgt u een uitgebreid advies. Mocht u vragen hebben of een afspraak met ons willen maken, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Bij Leningvisie.nl krijgt u een advies op maat, zodat u voordeliger uit bent.