De hoogte van het rentepercentage verschilt per aanbieder. De kans is groot dat u door het oversluiten van uw persoonlijke lening geld kunt besparen. Leningvisie.nl bestaat uit een deskundig team van kredietadviseurs. Zij zoeken graag voor u uit hoeveel u kunt besparen op uw persoonlijke lening. Hierbij wordt er niet alleen rekening gehouden met het rentepercentage maar ook de betaaltermijnen en andere voorwaarden.

Onze specialisten zijn expert op het gebied van lening aanbieders vergelijken.

Bij een persoonlijke lening leent u een bedrag dat in één keer uitbetaald wordt. U betaald dan in vastgestelde termijnen uw leenbedrag terug. Elk termijn bestaat dan uit een aflossingscomponent en rente over de restschuld. De looptijd en de hoogte van de rente worden in een leenovereenkomst vastgesteld en kunnen niet tussentijds gewijzigd worden.

Op uw persoonlijke lening valt vaak te besparen. Dit kunt u doen door uw lening over te laten sluiten. Er zijn verschillende redenen waarom u dit zou willen doen. De looptijd is bijvoorbeeld bij een andere instelling minder lang. Hierdoor betaald u minder rente en is uw lening uiteindelijk goedkoper. Het kan ook zijn dat u juist een langere looptijd wilt, doordat u het prettig vind de maandelijkse kosten lager te houden. Dit is weliswaar duurder, maar misschien meer geschikt voor uw situatie. Daarnaast is er natuurlijk ook de rente. Het kan maar zo zijn dat een andere aanbieder u een lagere rente kan bieden dan bij uw huidige aanbieder.

Persoonlijke lening oversluiten

Als u een persoonlijke lening heeft dan kunt u hier waarschijnlijk veel geld op besparen. Leningvisie.nl berekend graag voor u wat de mogelijkheden zijn. Het team van Leningvisie.nl bestaat uit ervaren deskundigen op het gebied van leningen en kredieten. U kunt de online besparingscheck doen of u kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Ons team gaat dan direct voor u aan de slag en geeft advies wat voor u de beste oplossing is . Als u vragen heeft, dan kunt u daarvoor ook altijd telefonisch contact opnemen.