Een doorlopend krediet is een lening waarbij tussentijdse aflossingen weer opgenomen kunnen worden. Dit geldt alleen tijdens de looptijd van de lening. Alleen over het opgenomen saldo wordt er rente in rekening gebracht. Een voordeel van een doorlopend krediet is de flexibiliteit van de lening. U kunt namelijk tussentijds aflossen zonder hier een boete voor te betalen.Het grootste nadeel van een doorlopend krediet is dat de rente flexibel is. Dit kan betekenen dat u meer rente moet gaan betalen. De rente kan natuurlijk ook dalen, wat juist weer voordelig is.

Doorlopend Krediet oversluiten

Een team van ervaren kredietadviseurs kijkt naar uw situatie en geeft u een advies op maat. Bij Leningvisie.nl kunt u ook terecht voor het oversluiten van uw doorlopend krediet. Doe daarom nu de online besparingscheck of vraag een
vrijblijvende offerte aan om te zien hoeveel u kunt besparen.

Besparen op uw doorlopend krediet.

Afhankelijk van uw situatie verschilt het hoeveel u kunt besparen op uw doorlopend krediet. Leningvisie.nl biedt u daarom de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een besparingsadvies te ontvangen. Als u hierin geïnteresseerd bent, vul dan hieronder uw gegevens in om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen en te zien hoeveel u kunt besparen.