Een doorlopend krediet is een lening waarbij tussentijdse aflossingen weer opgenomen kunnen worden. Dit is alleen tijdens de looptijd van de lening. Alleen over het opgenomen saldo wordt er rente in rekening gebracht. Een voordeel van een doorlopend krediet is de flexibiliteit van de lening. U kunt namelijk tussentijds aflossen zonder hier een boete voor te betalen.Het grootste nadeel van een doorlopend krediet is dat de rente flexibel is. Dit kan betekenen dat u meer rente moet gaan betalen. De rente kan natuurlijk ook dalen, wat juist weer voordelig is.

Doorlopend Krediet oversluiten

Een team van doorlopend krediet deskundigen kijkt naar uw situatie en geeft u een advies op maat. Mocht het zo zijn dat het oversluiten van uw doorlopend krediet de oplossing voor u is, dan kunt u ook bij Leningvisie.nl terecht. Doe daarom nu de online besparingscheck of vraag een
vrijblijvende offerte aan en kom erachter of het oversluiten van uw doorlopend krediet u geld kan besparen.

besparen op uw doorlopend krediet.

Afhankelijk van uw situatie is het mogelijk om te besparen op uw doorlopend krediet. Het is echter zeer complex om dit te laten berekenen. Leningvisie.nl biedt u daarom de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een besparingsadvies te ontvangen. Als u hier in geïnteresseerd bent, dan kunt u of de online besparingscheck uitvoeren of u kunt een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen.