Wanneer u al een lening al heeft lopen kan het achteraf blijken dat u een hogere lening nodig had, bijvoorbeeld als er iets kapot gaat dat in de aanschaf duur is, maar wel vervangen moet worden. Dit is een onvoorziene kostenpost, maar er moet wel vervanging komen. U heeft dan een aantal opties. U kunt gaan sparen en zo de aankoop uitstellen, u kunt een nieuwe lening afsluiten, maar u kunt ook uw huidige lening laten oversluiten en dan bij gaan lenen.

Online geld bijlenen

Sparen is natuurlijk altijd de beste optie, geld lenen kost immers geld. Maar soms kan de aanschaf van een vervanging of van iets anders niet zo lang op zich laten wachten. Als u een nieuwe lening opent, dan zit u met twee keer zoveel papierwerk en kan het zijn dat de voorwaarden van de leningen verschillen, wat voor verwarring kan zorgen. Dit kunt u uiteraard overlaten aan onze adviseurs. Van de overgesloten lening wordt de huidige lening afbetaald en het restant kunt u gebruiken voor de aanschaf van een vervanging.

Als u uw oude lening laat oversluiten naar een lening met een hoger bedrag dan hangt de hoogte van de lening af van uw inkomsten en uw kredietwaardigheid. Kredietwaardigheid houdt in dat er naar uw geschiedenis wordt gekeken als het gaat om leningen. Er wordt dan gekeken of u de lening kan terugbetalen, maar ook uw financiële verleden komt aan bod. Op basis van uw kredietwaardigheid worden de voorwaarden van de lening opgesteld.

Als u uw lening wilt laten oversluiten naar een hogere lening om zo bij te lenen, dan kan Leningvisie.nl u helpen. U kunt een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen. Ons team van oversluitspecialisten kijkt naar uw situatie en berekent voor u wat de mogelijkheden zijn en welke mogelijkheid het beste bij u past. Er wordt hier niet alleen rekening gehouden met de hoogte van de lening en de rente, maar ook met de overige voorwaarden, zoals aflossen en wat het proces is als u niet op tijd kunt betalen.

Extra geld bijlenen? Leningvisie.nl helpt!

Als u vragen heeft kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt een afspraak met ons maken. Wij zoeken graag voor u uit wat de mogelijkheden voor u zijn.