Het komt vaak voor dat u één of meerdere leningen heeft lopen. Soms kan het ook zijn dat u bij meerdere aanbieders een lening heeft lopen. Zo heeft u een hypotheek bij de ene bank, heeft u een postorderkrediet lopen bij een postorderbedrijf, zoals een Neckermann, Wehkamp of Otto en kunt u geld hebben geleend omdat uw wasmachine toe aan vervanging was.

Uw oude lening

  • €1150 rente per jaar
  • €476 rente per jaar
  • €350 rente per jaar

Totaal: €1976 per jaar

€12.500

Autofinanciering

€3.400

Witgoed lening

€2.500

Roodstand

Lening oversluiten

  • Lening van: €18400
  • Al vanaf 4,7%
  • €860 rente per jaar

Besparing: €1116 per jaar!

Het oversluiten van uw lening(en) zit complex in elkaar. Zo zijn er meerdere factoren waarmee u rekening moet houden. U kunt hierbij denken aan een renteboete voor vervroegd aflossen, de rentepercentages, de looptijd, maar ook andere voorwaarden. Daarnaast zijn er ook verschillende mogelijkheden om een financieel voordeligere situatie te bereiken. Zo kunt u alle leningen onder één lening brengen, maar kunt u ook de leningen stuk voor stuk oversluiten. Dit kan bij verschillende aanbieder, maar ook bij dezelfde. Leningvisie.nl wil u graag helpen om uw financiële situatie overzichtelijk te maken en kan voor u uitzoeken of er mogelijkheden zijn om een voordeligere financiële situatie te bereiken.

De kans is groot dat u geld kunt gaan besparen!

Berekenen hoeveel u bespaard door uw lening over te sluiten.

Wilt u ook weten hoeveel u ongeveer kunt gaan besparen? Maak gebruik van onze eenvoudige besparingscheck tool! U heeft ook de mogelijkheid om een geheel gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Ons gespecialiseerd team van oversluitspecialisten gaat dan voor u aan de slag om een voordeligere situatie te bereiken. Heeft u nog vragen? Neem gerust telefonisch contact met ons op!

Daarom kiest u voor oversluiten bij Leningvisie:

  • U wilt er op vooruit gaan: kiest u voor een aanbieder met een lagere rente, dan bent u gegarandeerd voordeliger uit!
  • De besparing die u doet kunt u eventueel inzetten om weer een deel van de lening af te lossen of extra te sparen.
  • Mogelijk heeft een andere aanbieder gunstigere voorwaarden. Mogelijk kunt u bij uw nieuwe aanbieder bijvoorbeeld wél kosteloos extra aflossen.