De aarde redden gaat soms niet even makkelijk, maar het minste dat u kunt doen als u een eigen huis heeft zijn zonnepanelen aanbrengen op het dak. Dit vraagt wel om een investering, vooral als u hier niet voor gespaard heeft. Daarom kunt u op leningvisie.nl geld lenen voor zonnepanelen. Wij lenen bedragen uit van een paar duizend euro tot wel 90.000 euro en meer. Dus ook als u een grote villa heeft kunt u uw hele dak bedekken met zonnepanelen. Ook kunt u direct een lening afsluiten voor een verbouwing, nieuwe keuken of verhuizing.

Voordelen zonnepanelen

De aarde redden gaat soms niet even makkelijk, maar het minste dat u kunt doen als u een eigen huis heeft zijn zonnepanelen aanbrengen op het dak.
De aarde redden gaat soms niet even makkelijk, maar het minste dat u kunt doen als u een eigen huis heeft zijn zonnepanelen aanbrengen op het dak.

Hierdoor wordt het energie dat u gebruikt minder afhankelijk van de opwekking van stroom in kolencentrales. Daardoor komt er veel CO2 in de lucht. Dit versterkt het broeikaseffect en verdringt op den duur de zuurstof. Eigenlijk zijn we onszelf langzaam aan het vergiftigen. Doordat u een deel van uw eigen stroom opwekt komen daardoor in ieder geval geen extra stikstoffen meer in de lucht.

Een ander voordeel is het voordeel in uw portemonnee. Zonnepanelen zijn een investering die u in ieder geval binnen 10 jaar heeft terug verdiend. U betaalt namelijk minder geld aan uw normale stroomleverancier. Bij een groot huis en weinig verbruik kunt u er zelfs aan verdienen doordat het extra opgewekte stroom het stroomnet van Nederland opgaat. Dan kunnen ook mensen die geen zonnepanelen hebben genieten van uw groene energie.

Online geld lenen voor zonnepanelen

Het enige dat u hoeft te doen is het aanvraagformulier correct invullen. Dan komen wij binnen 1 werkdag met een aantrekkelijke aanbieding voor een lening. Doordat wij met meerdere financiële instellingen werken krijgt u de lening met de aantrekkelijkste voorwaarden en een scherpe rente. Op die manier krijgt u een lening die bij uw financiële situatie past. Als u akkoord gaat krijgt u het geld van de lening direct op uw rekening gestort.