Wilt u een nieuwe of tweedehands motorfiets kopen, maar momenteel niet genoeg geld om dit uit eigen zak te betalen? Dan kunt u uw motor financieren. Want het lenen van extra geld bijvoorbeeld 5000 euro voor de aanschaf van een motor kan zeer interessant zijn. De meeste motorfietsen verliezen namelijk weinig tot geen waarde. Er zijn grofweg twee manieren om uw motor via de aangesloten partijen van Leningvisie.nl te financieren namelijk: een persoonlijke geldlening en een doorlopend krediet. Ook kunt u direct een lening afsluiten voor een scooter, boot of camper.

De meeste motorfietsen verliezen weinig tot geen waarde.
De meeste motorfietsen verliezen weinig tot geen waarde.

Motor Financieren

Het financieren van een motorfiets kan op meerdere manieren geschieden. Een van de manieren is door een doorlopend krediet af te sluiten. U mag binnen het afgesproken kredietlimiet het geld naar eigen wens vrij besteden. Een deel van dit bedrag kunt u dus gebruiken voor de aanschaf van een motorfiets. Een van de voordelen die doorlopend krediet kenmerkt is de mogelijkheid om het bedrag geheel of gedeeltelijk vervroegd af te lossen.

Motor lening

Geld lenen voor een motor kan ook doormiddel van een persoonlijke lening gerealiseerd worden. U krijgt na het afsluiten van de leenovereenkomst direct het geld wat u nodig heeft om de aanschaf van de motor te kunnen doen. De aflossingsperiode, het vaste rentepercentage en het vaste bedrag dat u per maand dient af te lossen zijn vooraf bekend, wat voor de nodige zekerheid kan zorgen. U weet precies hoeveel termijn(en) u nog dient te betalen voordat de motorfiets volledig uw eigendom is.

Meer informatie over motor leningen?

Wilt u meer weten over de verschillende financieringsmogelijkheden die de aangesloten partners van leningvisie.nl bieden? Vraag direct en vrijblijvend een gratis offerte aan.