U kunt uw nieuwe keuken financieren als u een nieuwe keuken nodig heeft, maar niet genoeg middelen om deze uitgaven op korte termijn te realiseren. Er zijn diverse manieren om uw keuken toch op korte termijn te kunnen kopen. Welke financieringsmethode u het best kunt gebruiken is afhankelijk van meerdere factoren, waaronder natuurlijk uw persoonlijke en financiële situatie.

Keuken financieren

met een persoonlijke lening

Wanneer u precies weet hoeveel uw droomkeuken gaat kosten is het afsluiten van een persoonlijke lening een ideale keuze. U geniet van een vast rentepercentage gedurende de aflossingsperiode die is vastgesteld. Daarnaast ontvangt u direct na het sluiten van de leenovereenkomst het geldbedrag.

Voordelen van een persoonlijke lening

  • Vastgesteld rentepercentage
  • Direct beschikken over het gehele geleende bedrag
  • Aflossingsperiode vooraf vastgesteld.
U kunt uw nieuwe keuken financieren als u een nieuwe keuken nodig heeft, maar niet genoeg middelen om deze uitgaven op korte termijn te realiseren.
U kunt uw nieuwe keuken financieren als u een nieuwe keuken nodig heeft, maar niet genoeg middelen om deze uitgaven op korte termijn te realiseren.

met doorlopend krediet

Weet u niet precies hoeveel de plaatsing van de keuken in totaal gaat kosten of zijn er meerdere kosten die u in deze periode moet maken? Het financieren van uw keuken kan ook doormiddel van een doorlopend krediet geschieden. Het grote voordeel van deze financieringsmogelijkheid is dat u onvoorziene uitgaven gemakkelijk kunt opvangen. Bij een persoonlijke lening is het bedrag in dit voorbeeld alleen gekoppeld aan de keuken.

Keuken bij de leverancier financieren

Een andere mogelijkheid die u heeft bij het financieren van uw keuken is dit direct bij de leverancier te regelen. Dit kan ook wel worden gezien als koop op afbetaling, waarbij het bedrag dat u dient te betalen wordt uitgesmeerd over een langere periode. Het nadeel van deze methode zijn de hogere kosten die hieraan verbonden zijn. Dit bedrag is meestal een stuk hoger dan het rentepercentage dat nu van kracht is voor leningen.

Offerte aanvragen voor meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over de diverse financieringsmogelijkheden die u via Leningvisie.nl kunt vergelijken? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan!

[ninja_forms_display_form id=”28″]