Bent u opzoeken naar een Camper Financiering om u droomvakantie waar te maken? Een camper of een woonwagen kopen zijn uitgaven die u meestal maar één a twee keer in uw leven doet. Het spreekt voor zich dat u de aanschaf van een camper meestal niet mogelijk is met alleen uw spaargeld. Bij Leningvisie.nl kunt u meerdere financieringsmogelijkheden vergelijken afkomstig van diverse Nederlandse geldaanbieders. Ook vindt u bij Leningvisie.nl een goedkope lening voor uw caravan, auto of boot.

Bent u opzoeken naar een Camper Financiering om u droomvakantie waar te maken?
Bent u opzoeken naar een Camper Financiering om u droomvakantie waar te maken?

Persoonlijke lening camper

Een van de meest gebruikte financieringsmogelijkheden voor de aanschaf van een camper of woonwagen is door te kiezen voor een persoonlijke lening. U ontvangt direct het bedrag dat u nodig heeft om de aanschaf van de camper te realiseren. U betaald vervolgens per maand een vast bedrag aan rente en aflossing terug over een vooraf vastgesteld termijn.

Huurkoop van een camper

Een andere manier om uw camper te financieren is huurkoop. Bij deze financieringsoptie zal de kredietverstrekker (bank) eigenaar blijven van het product en deze vervolgens aan u de kredietnemer verhuren tot het gehele bedrag is afgelost. Doordat de kredietverstrekker meerdere risico’s loopt is de rente en de hierbij horende aflossing hoger dan andere vormen van financiering. Over het algemeen werken de meeste partijen waarmee Leningvisie.nl werkt niet met een dergelijke constructie. Dit door het hoge risico wat u loopt en de maatschappij zelf.

 Hypothecaire lening voor een woonwagen

Een camper dan wel een woonwagen zijn er in diverse prijsklassen. Wanneer de aanschafwaarde van een camper of woonwagen hoog genoeg is raden we u aan om te kiezen voor een hypothecaire lening, dit aangezien het aflossingsbedrag over een langere periode terugbetaald kan worden en ook fiscale voordelen met zich meebrengt.

Meer weten over onze camper financiering?

Wilt u meer weten over de verschillende financieringsmogelijkheden die u via Leningsvisie met elkaar kunt vergelijken? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan voor meer informatie.